آشپزی

طرز تهیه کونوفه پنیری؛ دسر بی نظیر خاورمیانه ای

کونفه، کونوفه، کنافه یا هر تلفظ دیگری، یک دسر جذاب خاورمیانه ای است که بیشتر در ترکیه اسمش را شنیده ایم. دسری که با روش های مختلفی درست می شود و یکی از آن ها پنیری است. ما در این مطلب طرز تهیه این دسر جذاب را به شما آموزش می دهیم تا از خوردن آن لذت ببرید.

17 مرداد 1399

طرز تهیه گوش فیل

گوش فیل یکی از انواع شیرینی های مناسبتی خوشمزه و بسیار پر طرفدار ایرانی است که بیشتر در مناسب های خاص مثل ماه رمضان تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه همیشه در کنار زولبیا و بامیه قرار می گیرد.

20 فروردین 1399

معرفی قدیمی ترین رستوران های رم ایتالیا

بهترین و قدیمی ترین رستوران های رمشهر رم، پایتخت زیبای ایتالیا به خوبی تاریخ غنی و پرفراز و نشیب این کشور را به نمایش می گذارد. همان طور که می دانید غذاهای ایتالیایی شهرتی عالمگیر دارند و رستوران های متعددی در شهر رم وجود دارد. بنابراین از نظر شکم گردی...

11 بهمن 1398

چطور فلافل لبنانی درست کنیم؟

توپ های ترد و خوشمزه ای که در روغن سرخ می شوند و به نام فلافل معروف شده اند. فلافل یک غذای محبوب در سرتاسر جهان است که مواد اولیه آن 100 درصد گیاهی است. فلافل ساندویچی در ایران بسیار محبوب است. این موضوع باعث پیدایش فلافل ایرانی شده که البته تفاوت چندانی...

5 بهمن 1398

راهنمای سفر به روسیه، کشوری سردسیر و مملو از جاذبه های بی بدیل

اگر با گردشگران جهان مصاحبه کنید، اکثر آن ها یا به روسیه رفته اند یا به دنبال فرصتی برای سفر به این کشور پر از جاذبه هستند. روسیه کشوری است که در هر نقطه از آن می توان جاذبه های بسیاری پیدا کرد که برای گردشگران جذابیت بسیاری دارند. اگر قصد سفر به این کشور...

27 مهر 1398

طرز تهیه لواشک آلو خوشرنگ با دو طعم ترش و ملس

آلوهای نرم و رسیده ای که در یخچالتان مانده اند، زودتر از آنچه که فکر می کنید کپک زده یا غیرقابل خوردن می شوند. پس قبل از آنکه مجبور به دور ریختن شان شوید، پای اجاق بایستید و از آلوهای نرم شده ای که نمی توانید در ظرف میوه بچینید، چند ورق لواشک خوشمزه تهیه...

25 مهر 1398