آشپزی
برترین روش های گرفتن تلخی زیتون در خانه ، 3 روش آسان و فوری
گرفتن تلخی زیتون در خانه کار سختی نیست. درواقع آشنایی با روش های از بین بردن تلخی زیتون در خانه به شما یاری می نماید تا خودتان در خانه به سالم ترین روش ممکن زیتون شور بدون رگه تلخی تهیه کنید. زیتون بلافاصله بعد از چیده شدن از درخت، طعم تلخی دارد. برای گرفتن...
خواص شگفت انگیز روغن سیاه دانه برای مو
اگر با ریزش مو دست و پنجه نرم می کنید و می دانید که روغن تراپی مو چیست انواع روغن برای مو و محصولاتی گران قیمت وجود دارد که با وعده رشد مو، شما را وسوسه می نمایند. با این حال، شواهد علمی کافی برای اثبات کارایی همه این محصولات که با عنوان برترین روغن برای...
10 نکته ضروری برای سفر به جزیره هرمز که هر گردشگری باید بداند!
سفر به جزیره هرمز، یکی از جواهرات خلیج فارس، فرصتی بی نظیر برای تجربه زیبایی های طبیعی، تاریخ و فرهنگ غنی است. با مناظری خیره کننده از خاک های رنگی، سواحل زیبا و آب های فیروزه ای، جزیره هرمز مقصدی ایده آل برای گردشگران علاقه مند به کشف جاذبه های طبیعی...
3 روش طرز تهیه مربا بالنگ همراه با نکات طلایی
بالنگ یکی از میوه های خوش عطر و مزه است که به خاطر طعم و عطر بی نظیرش در تهیه مربا بسیار محبوب است. مربای بالنگ را می توانید به عنوان یک دسر خوشمزه در وعده های صبحانه یا عصرانه بهره ببرید. در این مطلب، سه روش مختلف برای تهیه مربای بالنگ با شما به اشتراک می...
طرز تهیه کوکو سبزی با سبزی خشک خوشمزه با همه نکات
کوکو سبزی، یکی از اصیل ترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی است که در همه فصل هواداران خاص خود را دارد و همراه خوبی برای هر غذای اصلی است. اما شاید دسترسی به سبزی تازه همواره امکان پذیر نباشد. نگران نباشید! با کوکو سبزی با سبزی خشک می توانید به راحتی این غذای...
کله جوش را به سبک تهرانی ها درست کنید!
کله جوش، کال جوش، قروتی، کشک جوش، دوغ گرمه و... اسامی یه غذا هستند که در قسمت های مختلف کشور ما درست می گردد و در هر ناحیه با تفاوت هایی محدود طعمی متفاوت دارد! چیزی که در تمام این دستورها مشترک است وجود کشک است.
دستورپخت غذا های خاورمیانه ای برای اوایل پاییز؛ از ته دیگ ترد ایرانی تا دسر ترکی
ته دیگ یک غذای ایرانی است که با برنج درست می گردد. این واژه در معنای واقعی خود به معنی ته تابه است. ته دیگ ترد است و این تردی طی فرایند پخت ایجاد می گردد. نکته کلیدی در طلایی شدن رنگ ته دیگ آن است که حرارت به صورت یکنواخت زیر قابلمه یا تابه پخش گردد.
دستور تهیه نان کاکولی؛ نان سنتی چهارمحال و بختیاری
نان کاکولی شهرکرد یکی از نان های سنتی و خوشمزه چهار محال بختیاری است که عطر و طعمی خاص و متفاوت دارد.
طرز تهیه یک غذای لذیذ گیلانی، اما بدون پلو
یکی دیگر از خانواده شامی ها با رویکردی شمالی در بین اهالی گیلان زمین، به شامی پوک مشهور است.
سوپ رژیمی خیار مخصوص روز های گرم تابستان
فصول گرم سال در کنار مزیت هایی که دارند می توانند باعث گرمازدگی یا بی میلی به غذا های گرم شوند؛ خیار یک ماده غذایی مفید در تابستان است.
کوکو پیاز؛ یک کوکوی پرطرفدار در عین سادگی
کوکوی پیاز یک غذای بسیار ساده و پر طرفدار است که به مواد غذایی زیادی احتیاج ندارد.
طرز تهیه الویه قالبی برای شب یلدا
الویه قالبی یکی از روش های بسیار خوشمزه و مجلسی برای تهیه و سرو سالاد الویه است که بین ما ایرانی ها بسیار محبوب و برای شب یلدا و مهمانی هم بسیار پر کاربرد است.
طرز تهیه اشکنه خراسانی؛ غذایی خوشمزه و آسان
اشکنه خراسانی یکی از غذا های بسیار خوشمزه و سنتی خراسانی می باشد که شما می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید.
طرز تهیه پیتزا سالامی خوشمزه با چاشنی متفاوت فلفل و عسل
پیتزادوست ها تنوع را می پسندند و تنوع محصول خلاقیت است. گاهی باید مواد را برداشت، بُرید، سرخ کرد، به هم زد، مخلوط کرد، چاشنی زد و ایده های خود را آزمود. شاید هرگز پیتزا را با عسل میل ننموده باشید اما حالا با طرز تهیه ایت پیتزا سالامی می توانید چاشنی عسل...
10 غذای سنتی همدان
پیشتر در خصوص جاذبه های برتر همدان گفتیم و با سوغاتی های این شهر آشنا شدیم. حالا نوبت به غذاهای سنتی و خوشمزه همدان می رسد. بیشتر غذاهای سنتی همدان آبکی هستند؛ غذاهایی مثل آبگوشت و آش. در ادامه با لیستی از غذاهای سنتی همدان آشنا شوید.
طرز تهیه خورشت قیمه جا افتاده و مجلسی در خانه
خورشت قیمه یکی از آن غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که هواداران زیادی دارد و تقریبا معدود افرادی هستند که این غذا را دوست نداشته باشند. معمولا این خورش به همراه پلو سرو می گردد و همچین در برخی از مناسبت های مذهبی از آن به عنوان غذای نذری بین مردم پخش می...
طرز تهیه مرغ پفکی؛ فست فود محبوب
خبرنگارانـ امروز فست فود ها در تمام دنیا جایگاه ویژه ای دارند، به طوری که ذائقه بسیاری از مردم از غذا های سنتی به سمت غذا های مدرن و یا به اصطلاح فست فود میل پیدا کرده است. ویژگی مهم فست فود ها صرف نظر از طعم دلچسبی که دارند، مدت زمان کوتاهی است که صرف آماده...
طرز تهیه باقلاقاتق؛ طعم جذابی از گیلان
باقلاقاتق یکی از غذا های محلی استان گیلان است که گیاهی است و ترکیبی از انواع طعم های مجذوب کننده است و سریع هم درست می شود.
ضرورت مصرف ویتامین D، امروز مهم تر از همواره!
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که گاهی در خانه بیش ازحد بداخلاق یا کم حوصله باشید؛ پزشکان سراسر دنیا، کمبود ویتامین دی را علت چنین مشکلاتی می دانند. همه گیری کرونا تاثیر بسزایی در خانه نشین شدن مردم و دوری از آفتاب داشت و در ادامه آغاز زمستان و جهش دیگر...
چگونه سینک آشپزخانه را مثل روز اول تمیز کنیم؟
آشپزخانه یک محیط کاری و فضایی برای تهیه غذا، آشپزی و تفریح است. اغلب آشپزخانه را قلب خانه می نامند. سطوح آشپزخانه و سینک با حجم زیادی از استفاده روبرو هستند که باعث آلودگی و کثیف شدنشان می گردد. همه ما می دانیم که می توانیم با یک دستمال کشیدن سریع از آلودگی...