طرز تهیه نودل کیمچی؛ غذای پرطرفدار این روزها طرز تهیه نودل کیمچی؛ غذای پرطرفدار این روزها
به گزارش ارانیوز، نودل کیمچی، یک غذای کره ای محبوب و پرطرفدار است که به علت طعم تندوتیز و طرز تهیه آسانی که دارد به انتخابی ایده آل برای ناهار یا شام تبدیل شده است. این غذا با ترکیب نودل، کیمچی، سس سویا، سبزیجات و ادویه جات مختلف تهیه می گردد و می تواند به عنوان یک غذای کامل و مقوی، انرژی بخش روز شما باشد.

در این مقاله طرز تهیه نودل کیمچی را به صورت گام به گام و با استفاده از مواد اولیه ساده به شما آموزش خواهیم داد. بعلاوه نکات و فوت وفن های مختلفی را برای تهیه این غذای خوشمزه ارائه خواهیم کرد تا بتوانید نودل کیمچی را به برترین شکل ممکن در منزل تهیه کنید.
اندازه کالری در هر 100 گرم | 380 کالری |
زمان لازم برای آماده سازی | 10 دقیقه |
زمان لازم برای پخت | 5 دقیقه |
تعداد نفرات | 2 نفر |
درجه سختی | آسان |
طرز تهیه نودل کیمچی؛ غذای پرطرفدار این روزها
نودل کیمچی ریشه در کشور کره دارد. کیمچی، یک خوراک سنتی کره ای است که از سبزیجات تخمیر شده تهیه می شود.
نودل رشته ای نازک و آردی است که از گندم، برنج یا سیب زمینی درست می شود. کیمچی نیز یک خوراک تخمیر شده از سبزیجات مختلف مانند کلم چینی، تربچه، پیازچه، سیر، زنجبیل و فلفل قرمز است.
نودل کیمچی، غذایی سریع با دستور تهیه آسانمی توان از نودل برای تهیه انواع غذاها و سالادها استفاده کرد. طرز تهیه سالاد نودل بسیار آسان است که در بلاگ خبرنگاران آموزش داده شده است. اگر دوست دارید یک سالاد متفاوت و خوشمزه میل کنید توصیه می کنیم این آموزش را مطالعه کنید.
موادی که برای تهیه نودل کیمچی به آن ها احتیاج دارید عبارت اند از:
نودل | 2 بسته |
کیمچی | 2 پیمانه |
سس سویا | 4 قاشق غذاخوری |
روغن کنجد | 2 قاشقق غذاخوری |
سیر | 2 حبه |
پودر زنجبیل | 1.2 قاشق چای خوری |
پیازچه | 2 ساقه |
فلفل قرمز (در صورت تمایل) | 1 عدد |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
دستور تهیه نودل کیمچی به صورت مرحله به مرحله
مرحله اول: نودل را طبق دستوری که روی بسته بندی آن درج شده است، بپزید. آب نودل را نگه دارید و سپس نودل را آبکش نمایید.
مرحله دوم: در یک تابه، روغن کنجد بریزد و روی حرارت ملایم آن را گرم کنید و سیر را له نموده و به همراه پودر زنجبیل داخل روغن کنجد بریزید و به مدت 30 ثانیه تفت دهید.
مرحله سوم: کیمچی را داخل ترکیب ریخته و با سایر مواد و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا کامل نرم شود.
نودل کیمچی، یک غذای خوشمزه، سالم و آسانمرحله چهارم: فلفل قرمز (اختیاری) را ریز خرد کنید و با سس سویا و نمک و فلفل سیاه به سایر مواد درون تابه اضافه نموده و با آن ها مخلوط کنید تا همه مواد به خورد یکدیگر بروند.
مرحله پنجم: نودل پخته شده را به سایر مواد اضافه نموده و با آن ها مخلوط نمایید طوری که کامل به سس آغشته شود. سپس پیازچه را نیز ریز خردنموده و به ترکیب بیفزایید. نودل کیمچی را به مدت یک تا 2 دقیقه دیگر با سایر مواد در روغن کنجد تفت دهید تا گرم شود.
اکنون نودل کیمچی آماده شده است، آن را در ظرف مورد نظر خود بریزید و سرو کنید. روی نودل کیمچی می توانید تخم مرغ نیمرو یا تخم مرغ آب پز قرار دهید و همراه با آن میل کنید.
طرز تهیه نودل کیمچی با خیار
نودل کیمچی با خیار، از دلِ فرهنگِ غنیِ کره به سفره های ما آمده است. این غذا، نه تنها طعمی بی نظیر دارد، بلکه سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها است.
این نودل با طعم تندوتیز خود سیستم ایمنی بدنتان را تقویت می نماید، سیستم گوارشی تان را منظم نموده و از شما در برابر بیماری ها محافظت می نماید.
نودل کیمچی، تجربه ای نو و هیجان انگیزحالا مواد زیر را تهیه کنید تا این نودل خوشمزه را در خانه درست کنیم:
نودل مخصوص جاجانمیونگ یا نودل عادی | 400 گرم |
خیار میانه | 3 عدد |
تخم مرغ آب پز شده | 1 عدد |
سس سویا | 1.4 لیوان |
گوچوجانگ یا فلفل قرمز | 2 قاشق غذاخوری |
سرکه برنج | 1 قاشق غذاخوری |
عسل | 1 قاشق غذاخوری |
شکر خام | 1 قاشق غذاخوری |
روغن کنجد | 1 قاشق غذاخوری |
دانه کنجد بوداده | 1 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه نودل کیمچی با خیار به صورت مرحله به مرحله
مرحله اول: برای آغاز خیارها را شسته و از وسط به دونیم کنید. سپس قسمت داخلی خیار یعنی همان دانه های خیار را از آن جدا کنید.
مرحله دوم: میزانی آب در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. سپس نودل را در آن بریزید تا سریع پخته شود و حالت دندانی به خود بگیرد. (برای آماده کردن نودل حتماً طبق دستور عملی که روی بسته بندی آن نوشته شده است، عمل کنید.)
نودل کیمچی با خیار، غذایی کامل و مقویمرحله سوم: پس از پخته شدن نودل، رشته های آن را از آب داغ خارج نموده و به مدت 1 دقیقه زیر آب سرد بگیرید. زمانی که رشته ها زیر آب سرد هستند مرتب آن ها را با قاشق یا انبر هم بزنید. بعد هم نودل را کامل آبکش کنید.
مرحله چهارم: اکنون یک ظرف مناسب بردارید و سرکه برنج، سس سویا، فلفل قرمز، روغن کنجد، عسل و شکر را با هم خوب مخلوط نمایید.
مرحله پنجم: پس از مخلوط کردن مواد، نودل را به ترکیب آن ها بیفزایید و آن را با دست خوب در ترکیب بغلتانید تا همه مواد به خورد نودل برود.
مرحله ششم: اکنون همه مواد را در ظرف مورد نظر ریخته و قبل از سرو خیار را خردنموده و همراه با تخم مرغ آب پز روی نودل کیمچی قرار دهید. دانه کنجد بوداده را نیز روی نودل کیمچی بپاشید.
تاریخچه کیمچی کره ای
کیمچی از خوراک های سنتی و محبوب کره ای است که قدمتی دیرینه و طولانی دارد. تاریخچه این غذای خوشمزه به دوران سه امپراتوری کره (57 قبل از میلاد تا 668 بعد از میلاد) باز می شود.
در آن دوران مردم کره برای حفظ و نگهداری مواد غذایی در طول زمستان از روش تخمیر استفاده می کردند. کیمچی نیز یکی از این روش ها بود که با استفاده از سبزیجات مختلف مانند کلم چینی، ترب سفید، پیازچه، سیر، زنجبیل و فلفل قرمز تهیه می شد.
نودل کیمچی برای افراد علاقه مند به طعم های تند و تیزدر طول دوره گوریو (918-1392) کیمچی به عنوان یکی از انواع غذاهای ضروری در رژیم غذایی مردم کره جایگاه خود را تثبیت کرد. در این دوره، تبادلات تجاری و بازرگانی زیادی بین قلمروهای پادشاهی مختلف انجام می شد که یکی از این تبادلات، محصولات کلم چینی بود. کلم چینی به سرعت به یکی از مواد اصلی کیمچی تبدیل شد و به تنوع و طعم این غذا اضافه نمود.
در دوران جوسون (1392-1910)، کیمچی یک غذای ملی شناخته می شد و به طور گسترده در بین مردم کره محبوبیت و رواج پیدا کرد. در این دوره انواع مختلفی از کیمچی با استفاده از مواد اولیه و روش های پخت مختلف تهیه می شد.
امروزه کیمچی به نمادی از فرهنگ کره تبدیل شده و در سراسر دنیا محبوبیت زیادی پیدا نموده است.
خواص نودل کیمچی
نودل کیمچی به علت طعم متفاوت و خواص فراوانی که برای سلامتی بدن دارد، مورد توجه افراد زیادی در سراسر دنیا قرار گرفته است. از جمله خواص این خوراکی تند می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- نودل کیمچی منبع غنی از ویتامین های A، C، K و گروه B و بعلاوه مواد معدنی مانند پتاسیم، منیزیم، آهن و کلسیم است. این ویتامین ها و مواد معدنی برای سلامت بدن، تقویت سیستم ایمنی و حفظ عملنمودهای حیاتی بدن ضروری و مفید هستند.
- کیمچی فیبر بالایی دارد. فیبر به هضم غذا، سلامت گوارش و جلوگیری از یبوست یاری می نماید. بعلاوه فیبر در تنظیم سطح قند خون و کلسترول نیز بسیار مؤثر خواهد بود.
- کیمچی موجود در نودل کیمچی، منبع غنی از آنتی اکسیدان ها است. آنتی اکسیدان ها به مبارزه با رادیکال های آزاد در بدن یاری می نمایند و از بروز بیماری های مختلف مانند سرطان، بیماری های قلبی و عروقی و آلزایمر پیشگیری به عمل می آورند.
- کیمچی طی فرایند تخمیر درست می شود به همین علت حاوی پروبیوتیک های مفید است. پروبیوتیک ها به سلامت روده، تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از بیماری های گوارشی یاری می نمایند.
- نودل کیمچی در مقایسه با سایر غذاهای مشابه، کالری و چربی کم تری دارد؛ ازاین رو می تواند به عنوان یک غذای سالم و کم چرب برای افراد رژیمی و کسانی که در پی تناسب اندام هستند، مورد استفاده قرار گیرد.
در آخر…
نودل کیمچی یکی از غذای محبوب و پرطرفدار کره ای است که با طعم تندوتیز و بافت نسبتاً آبکی که دارد، دل همه را برده است.
نودل کیمچی، غذایی سالم و انرژی زا و درعین حال سبکدر این مقاله طرز تهیه نودل کیمچی ساده و طرز تهیه نودل کیمچی با خیار را آموزش دادیم. نودل کیمچی یک غذای خوشمزه و درعین حال سالم و رژیمی است که بسیار مغذی و مفید است. با رعایت دستورالعمل هایی که در این مقاله آمده است، می توانید به راحتی این غذا را در خانه درست کنید.
منبع: اسنپ فود