کدام مواد غذایی خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند؟

در بین بیماران مبتلا به سرطان که دو یا چند فنجان قهوه در روزمصرف می نمایند، امید به زندگی بالایی مشاهده شد. علاوه بر این، مقدار زیادی فیبر، حداقل 30 گرم در روز، خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.

کدام مواد غذایی خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند؟

نتایج تحقیقات نسان می دهند که، در 35 ٪ موارد، سرطان روده در افرادی که اسیگار می کشند و تغذیه نامناسب دارند، ظاهر می گردد.

پزشکان توصیه کردند مقدار گوشت چرب و فرآوری شده را در رژیم غذایی به 100 گرم در روز کاهش داده گردد. از طرف دیگر، آن ها توصیه می نمایند از غذا های خاصی مانند شیر، لبنیات، ماهی چرب و قهوه برای کاهش خطر ابتلا به سرطان استفاده گردد.

همانطور که اعلام شده است، در بین بیماران مبتلا به سرطان که دو یا چند فنجان قهوه در روزمصرف می نمایند، امید به زندگی بالایی مشاهده شد. علاوه بر این، مقدار زیادی فیبر، حداقل 30 گرم در روز، خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.

منبع: اسپوتنیک

منبع: فرادید
انتشار: بروزرسانی: 27 مهر 1398 شناسه مطلب: 53

به "کدام مواد غذایی خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کدام مواد غذایی خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید