گرانترین مایعات استخراج شده از بدن حیوانات
به گزارش ارانیوز، خبرنگاران : این روز ها برای هر چیزی بازار و فروشگاهی وجود دارد و حتی به راحتی می توانید هر چیزی را در دنیای اینترنت و فروشگاه های اینترنتی با قیمت های مناسب پیدا کنید و آن ها را درب منزل خود تحویل بگیرید. اما با این حال هنوز هم هستند چیز هایی که به دست آوردن آن ها غیر ممکن و یا اگر خوش شانس باشید بسیار پر هزینه و خطرناک خواهد بود. در این مطلب به معرفی گرانترین مواد به دست آمده از بدن حیوانات می پردازیم. پس در ادامه با خبرنگاران همراه باشید.
شیر الاغ - هر لیتر 60 دلار معادل حدود 800 هزار تومان
این حیوان زبان بسته و آرام ممکن است که این چنین باارزش به نظر نرسد، اما افراد مشهوری همانند ناپلئون و پاپ فرانسیس به خصوصیات درمانی شیر الاغ سوگند یاد نموده اند. چربی این شیر بسیار کم و ویتامین بالایی دارد و در درمان بیماری های پوستی مثل اگزما به کار می رود. علت گرانی این شیر این است که الاغ ها نسبت به گاو ها و گوسفندان، شیر بسیار کمتری فراوری می نمایند. یک لیتر شیر الاغ در کشور های اروپایی حدود 60 دلار قیمت دارد و یک کیلو از پنیر آن می تواند بیشتر از 1000 دلار سودآوری داشته باشد! برای به دست آوردن یک کیلو پنیر از شیر الاغ، 25 لیتر شیر لازم است. گفته می شود که کلئوپاترا به صورت روزانه در حوضی پر از شیر الاغ حمام می نموده است و بسیاری راز زیبایی او را در این موضوع دانسته اند.
انسولین - هر لیتر 2500 دلار معادل حدود 35 میلیون تومان
انسولین یک هورمون لازم است که همه ما برای زنده ماندن به آن احتیاج داریم. این هورمون بسیار گران است. این هورمون مقدار قند بدن را کنترل می نماید و به بدن ما اجازه می نماید تا به درستی غذا ها را به انرژی تبدیل کند. انسولین به وسیله پانکراس فراوری می شود، اما افراد دیابتی که حدود 450 میلیون نفر در سراسر دنیا با این بیماری درگیرند، اغلب احتیاج به خوردن قرص های انسولین و یا تزریق آن دارند تا به بدن آن ها در جذب گلوکز یاری کند. در دهه 1920 میلادی داروساز آمریکایی ایلا لیلی اولین کسی بود که به صورت تجاری به استخراج انسولین از بدن حیوانات پرداخت. این روز ها انسولین معمولا در آزمایشگاه ها سنتز می شود، اما هنوز هم گاهی اوقات این ماده از بدن برخی حیوانات مثل گاو و یا خوک ها استخراج می شود. علی رغم اینکه این دارو به صورت گسترده استفاده می شود، ولی هنوز هم فراوری این ماده بسیار سخت می باشد و قیمت آن در سال های اخیر به خاطر تقاضای زیاد، سیر صعودی داشته است.
بزاق پرستو - هر لیتر 10 هزار دلار معادل حدود 130 میلیون تومان
این ماده چیزی حدود 4 برابر انسولین گرانتر است. ممکن است از قیمت بالای این ماده که کاربرد خاصی ندارد در مقایسه با دارویی که می تواند جان میلیون ها انسان را نجات دهد، تعجب کنید. جواب این سوال در قسمت های جنوب شرقی آسیا نهفته است. جایی که سوپی که از این ماده تهیه می شود محبوب میلیون ها نفر در چین، ویتنام، اندونزی و کشور های دیگر است. این پرستو ها در طبیعت، در غار هایی در جزیره های صخره ای زندگی می نمایند و لانه های کوچکی را از غذا هایی هضم شده و مخلوط با بزاق شان می سازند. کارگران متخصص سپس به جمع آوری این لانه ها می پردازند و در نهایت آن ها برای تهیه این سوپ لذیذ به رستوران ها فروخته می شوند.
خون خرچنگ نعل اسبی - هر لیتر 15 هزار دلار معادل حدود 200 میلیون تومان
خرچنگ های نعل اسبی حیوانات ماقبل تاریخی عجیب و غریبی اند که بیولوژی آن ها به ندرت در طی 450 میلیون سال گذشته تغییر نموده است. این فسیل های زنده، خون روشن آبی رنگی دارند که به خاطر پروتئین هایی است که دارای سطوح بالای مس هستند. خون این خرچنگ های منحصر به فرد حاوی ماده دفاعی معجزه گر و عجیب طبیعی است که با باکتری ها واکنش نشان می دهد و یک لایه ژل مانند سخت را در اطراف آن ها ایجاد می نماید و تهدید این عوامل بیماری زا را خنثی می نماید. به خاطر این ویژگی منحصر به فرد، خون این خرچنگ ها در تحقیقات پزشکی و دارویی برای ساخت دارو های نو استفاده می شود.
صفرای خرس - هر لیتر 25 هزار دلار معادل حدود 325 میلیون تومان
مطابق با طب سنتی چینی، صفرای خرس درمان هر دردی است از خماری گرفته تا صرع و حتی بیماری سرطان! شواهد آشکار و علمی درباره این قضیه وجود ندارد، اما این موضوع کشاورزان چینی و ویتنامی را از گرفتن خرس های وحشی و استخراج کیسه صفرای آن ها در حالی که این خرس ها هنوز زنده اند و درد زیادی را تحمل می نمایند، متوقف نمی نماید. این کشاورزان در منطقه ها دور افتاده آسیا زندگی می نمایند و زندگی مخصوص به خود را دارند. اغلب، آن ها این خرس ها را در قفس های کوچکی نگه می دارند و حتی گاهی این خرس ها تا چندین سال در این قفس ها می مانند و به صورت دوره ای صفرای آن ها تخلیه می شود. با اینکه مدت ها است که این کار غیرقانونی اعلام شده است، اما هنوز هم افراد بسیاری هستند که حاضرند برای به دست آوردن این ماده مبالغ زیادی را هزینه نمایند.
سم شاه کبرا - هر لیتر 40 هزار دلار معادل حدود 520 میلیون تومان
شاه کبرا از جمله ترسناکترین و کشنده ترین مار های روی زمین است. سم آن ها می تواند به سرعت در سرتاسر بدن پخش شود و به سیستم عصبی حمله کند و سبب مرگ شود. یک ذره کوچک از سم یک شاه کبرای بزرگ می تواند یک فیل بزرگ 5 تنی را در کمتر از 3 ساعت به مرگ بکشاند. اگر سم این مار وارد بدن شما شود می تواند در کمتر از چند دقیقه باعث مرگ شود. علت اینکه چرا باید افرادی خود را به خطر بیاندازند و به جمع آوری زهر این مار خطرناک بپردازند در روش کارکرد این سم نهفته است. در طول میلیون ها سال تکامل، سم کبرا آنچنان تکامل یافته است که فقط به مولکول های خاصی حمله می نماید که اغلب مولکول هایی اند که پزشکان نیز سعی در از بین بردن آن ها در بیماری ها دارند. پزشکان امیدوارند که با مهار قدرت زهر شاه کبرا بتوانند این سم خطرناک را مدیریت نمایند تا به عوامل بیماری زا در بدن انسان حمله کند و آن ها را از بین ببرند و به این ترتیب یکی از خطرناک ترین سموم دنیا را به یک ماده دارویی موثر تبدیل نمایند. در حال حاضر نیز موفقیت هایی در این زمینه به دست آمده است.
سم عقرب - هر لیتر 10 میلیون دلار معادل حدود 130 میلیارد تومان
مثل سم شاه کبرا، سم عقرب نیز به شدت محبوب و مطلوب موسسات و مراکز تحقیقاتی پزشکی سراسر دنیا است. سم این موجودات مرگبار می تواند روزی درمان بیماری های خطرناکی همانند سرطان باشد. محققان در حال آنالیز و جست و جوی راهی هستند تا سم عقرب را در طی عمل های جراحی استفاده نمایند تا مکان های دقیق تومور ها را پیدا نمایند و از این سم ها برای از بین بردن کامل آن ها استفاده نمایند. پتانسیل سم این موجودات برای مصارف درمانی بسیار بالاست. اما چرا عقرب 250 برابر شاه کبرا باارزش تر است؟! جواب ساده و به کوچکی این موجودات و مقدار کم سم موجود در بدن آن ها بر می شود. از نیش هر عقرب نمی توان بیش تر از 2 میلی لیتر سم استخراج کرد. علاوه بر این مواد شیمیایی موجود در سم عقرب به سرعت تجزیه می شوند و پس از هر بار جمع آوری باید به سرعت فریز شود. هم چنین محققان برای انجام تحقیقات خود به سموم تازه این موجودات احتیاج دارند. احتمالا اکنون علت ارزش فوق العاده این سم خطرناک را فهمیده اید!
منبع: Be Amazed
پ
منبع: برترین ها