فوت و فن های پخت اکبر جوجه در خانه

به گزارش ارانیوز، کافی است این دستور را مو به مو اجرا کنید تا یک اکبرجوجه مجذوب کننده و خوش طعم در خانه داشته باشید.

فوت و فن های پخت اکبر جوجه در خانه

مواد لازم:

  • جوجه مرغ: یک کیلوگرم
  • رب انارشیرین یا ملس: 2 پیمانه
  • لیموترش: 1 کیلوگرم
  • زعفران دم نموده: 3 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: 3 پیمانه
  • نمک و فلفل: به میزان کافی

طرز تهیه و دستور پخت:

1. جوجه مرغ را تمیز کنید و از وسط به دو تکه تقسیم کنید.سپس در میزانی نمک، فلفل، زعفران و آبلیمو بخوابانید تا به مدت چند ساعت در این محلول بماند. بعد از سپری شدن این زمان در یک تابه تقریبا گود میزانی روغن بریزید تا گرم گردد.

2. بعد جوجه ها را از سمتی که پوست دارند در آن قرار دهید و در تابه را ببندید تا جوجه ها با حرارت کم آب بندازند و پخته شوند و وقتی آب آن بخار شد با همان حرارت کم بگذارید دو طرف جوجه ها طلایی رنگ شوند. سپس آنها را از روغن بیرون بیاورید و روی آنها رب انار بریزید تا خوش طعم تر شوند. اکبر جوجه خوشمره و لذیذ را با برنج کته زعفرانی میل کنید و با ریختن میزانی رب انارروی برنج از خوردن این غذای لذیذ، لذت ببرید.

فوت و فن ها:

- تفاوت این غذا با جوجه کباب زعفرانی، آن است که پیاز و زعفران ندارد؛ اما اگر دوست داشتید می توانید زعفران و پیاز هم به آن بزنید چون خوشمزه تر می گردد.

- جوجه ها باید با پوست پخته و سرخ شوند.

- جوجه ها باید به مدت 1 تا دو ساعت، با توجه با میزان شان، در آب و روغن پخته و سرخ شوند تا خوشرنگ شوند.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 11 آذر 1400 بروزرسانی: 11 آذر 1400 گردآورنده: eranews.ir شناسه مطلب: 1575

به "فوت و فن های پخت اکبر جوجه در خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فوت و فن های پخت اکبر جوجه در خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید