غذاهایی که با گوشت شترمرغ می توان درست کرد
به گزارش ارانیوز، گوشت شترمرغ خواص زیادی دارد و می توان در طبخ غذا از آن استفاده کرد. غذاهایی مثل پیتزا،سوپ و کباب شتر مرغ را می توان با گوشت شترمرغ تهیه کرد.
گوشت شترمرغ از جمله گوشت پرندگانی است که علاوه بر لذیذ بودن فواید زیادی برای سلامتی به همراه دارد. شاید خیلی ها علاقه مند باشند این گوشت را جایگزین گوشت های مضر دیگر بکنند اما نمی دانند چه غذاهایی را می توان با این نوع گوشت تهیه کرد تا هم بتوانند از خواص بی نظیر آن بهره مند گردند و هم بتوانند غذایی خوش طعم را با آن تجربه کنند. در ادامه چهار نوع غذای خوش طعمی که می توانید با این گوشت تهیه کنید ذکر خواهیم کرد.
گوشت شترمرغ منبع غنی ویتامین های گروه B به خصوص ویتامین B6 و B12 است. طبق تحقیقات اجرا شده میزان ویتامین B6 در این گوشت حدود 10 بار بیشتر از گوشت های دیگر مانند گوشت مرغ است، همچنین گوشت شتر مرغ غلیظ است و به همین دلیل افرادی که دارای معده ضعیف هستند از مصرف بیش از حد آن باید اجتناب کنند. این گوشت حاوی مقداری زیادی از مهمترین آنتی اکسیدان های طبیعی مانند ویتامین E است.
توجه: گوشت شتر مرغ برای گرم مزاجان مضر است.
معرفی انواع غذاها با گوشت شترمرغ
کباب شترمرغ
مواد لازم:
- گوشت شتر مرغ چرخ شده: 3 کیلوگرم
- فلفل قرمز خرد شده: 1 عدد
- فلفل سبز خرد شده: 1 عدد
- پیاز بزرگ خرد شده: 1 عدد
- آب آلبالو: 2 پیمانه
- روغن زیتون: 2 پیمانه
- سیر ریز شده: 5 عدد
- سس: 2 قاشق غذاخوری
- رزماری: 1 قاشق غذاخوری
- فلفل: 2 قاشق چایخوری
- آویشن: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
تمام مواد تشکیل دهنده را با هم مخلوط کرده و کاملا ورز می دهیم سپس آن را برای مدت 24 ساعت در آب نمک و سرکه می خوابانیم. این کار باعث مزه دار شدن و تردشدن گوشت می شود. در مرحله بعد آن را به سیخ کشیده و برای مدت 2 دقیقه حرارت می دهیم (در صورتی که نخواهیم کباب ما زیاد آبدار باشد آن را بیشتر حرارت می دهیم) پس از آن آماده سرو می باشد.
نکته: در صورتی که بخواهیم کباب لقمه ای تهیه کنیم می توان پیش از طبخ گوشت شترمرغ می توان آن را به وسیله سس سویا طعم دار کرد و یا در مخلوطی از آب لیموترش، روغن زیتون، سیر له شده، فلفل قرمز خردشده، پودر زیره سبز، پودر تخم گشنیز، نمک و فلفل سیاه قرار داد (به دلیل اینکه این گوشت خیلی سریع طعم را به خود جذب می کند بهتر است به مدت کم در این طعم دهنده ها قرار داده شود) سپس آن را به سیخ کشیده و روی آتش در زمان کوتاهی کباب کرد.
پیتزا با گوشت شترمرغ
مواد لازم:
- گوشت ران شترمرغ: 12 تا 18 برش
- نان پیتزا: 6 عدد
- روغن زیتون: 2 قاشق چایخوری
- گوجه فرنگی (نصف شده): 12 تا 18 عدد
- تخم مرغ: 6 عدد
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
- گوجه فرنگی له شده مخلوط با پیاز (به دلخواه): به مقدار لازم
طرز تهیه:
سطح نان پیتزا را با گوجه فرنگی و پیاز مخلوط شده آغشته کنید، سپس برش های گوشت و گوجه فرنگی برش داده شده را روی آن قرار دهید. کمی پونه، نمک، فلفل و روغن زیتون بر آن بپاشید و در طبقه بالای فر در دمای 240 درجه سانتی گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید. در نهایت تخم مرغ ها را نیمرو کرده و بعد از پختن پیتزاها روی آن قرار دهید.
استیک شترمرغ
مواد لازم:
- گوشت شتر مرغ: 200 گرم
- سس مایونز: 2 قاشق غذاخوری
- نمک: نصف قاشق چاخوری
- سیر: نصف قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
گوشت را قبلا کباب می کنیم سپس روی آن را کاملا با سس می پوشانیم و روی آن پودر سیر، نمک و فلفل می ریزیم سپس 4 دقیقه هر دو طرف آن را کباب می کنیم و در دمای 150درجه فارنهایت قرار می دهیم زمانی که آب آن کشیده شد استیک ما آماده است.
سوپ شترمرغ
مواد لازم:
- گوشت شتر مرغ: 200 گرم
- کرفس خرد شده: 1 فنجان
- پیاز خرد شده: یک چهارم پیمانه
- سیب زمینی کوچک: 2 عدد
- هویج بریده شده نازک: 4 عدد
- کنسرو گوجه فرنگی: 1 عدد
- فلفل: یک چهارم قاشق چایخوری
- نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
- آب: یک چهارم فنجان
طرز تهیه:
استیک، کرفس، پیاز و سیب زمینی را در ظرف پیرکس با هم مخلوط کرده سپس هویج و آب را به آن اضافه می کنیم. برای مدت 12 الی 15 دقیقه دمای ماکروفر را تا حدی قرار می دهیم تا سیب زمینی کمی نرم شود. بعد از 6 دقیقه آن را هم می زنیم سپس بقیه مواد تشکیل ذهنده را به آن اضافه می کنیم و در دمای بالا برای مدت 10 دقیقه حرارت می دهیم و دائما آن را هم می زنیم. سپس برای مدت 1 ساعت روی اجاق گاز آن را می جوشانیم.
نکاتی درباره طبخ گوشت شترمرغ
- گوشت شتر مرغ یک گوشت طعم دار است و مزه آن شبیه گوشت مرغ نیست و اگر به طور صحیح پخته شود طعم آن مثل استیک می شود.
- میزان زمانی که برای پخت یک برش از گوشت شتر مرغ صرف می شود کمتر از زمان پخت برای همان میزان گوشت گاو است.
- این گوشت بافت ضعیفی دارد و به تعبیری لطیف است بنابراین نباید زیاد پخته شود چون زود خشک می شود.
- استفاده از مایکروویو یا مایکروفر برای طبخ این گوشت توصیه نمی شود، چرا که به شدت آن را خشک می کند.
گروه آشپزی خبرنگاران
منبع: setare.com