طرز تهیه یک غذای لذیذ گیلانی، اما بدون پلو
به گزارش ارانیوز، یکی دیگر از خانواده شامی ها با رویکردی شمالی در بین اهالی گیلان زمین، به شامی پوک مشهور است.
حتمن این غذای لذیذ را درست کنید و در کنار خانواده لذت ببرید.
مواد لازم برای 4 نفر
400 گرم گوشت گوساله یا گوسفندی
یک عدد سیب زمینی بزرگ
یک عدد پیاز میانه
5 عدد تخم مرغ
50 گرم مغز گردو
200 گرم نخود یا لپه
نمک و فلفل به میزان لازم
یک ق چ زعفران دم نموده
300 گرم سبزیجات معطر (جعفری، ترخون، مرزه، تره و نعنا)
روغن به میزان لازم
1. گوشت، پیاز و نخود یا لپه را در یک قابلمه آب پز کنید؛ به صورتی که آب مواد، تمام شده و گوشت کاملا پخته گردد. مواد آب پز را می توانید یا چرخ کنید یا با گوشتکوب کاملا بکوبید.
2. سیب زمینی ها را هم جداگانه آب پز نموده بکوبید. سبزی ها را هم خوب ریز کنید وهمراه با مواد آب پز شده، تخم مرغ، گردو، زعفران، نمک و فلفل مخلوط نموده کاملا ورز دهید. مواد که با هم کاملا مخلوط شدند به میزان یک نارنگی کوچک از مواد را در کف دست پهن کنید و به شکل دایره درآورده، وسط آن را با یک انگشت سوراخ کنید. همه مواد را به همین ترتیب شکل داده و داخل روغن سرخ کنید.
منبع: همشهری آنلاین