طرز تهیه پیتزا سالامی خوشمزه با چاشنی متفاوت فلفل و عسل
به گزارش ارانیوز، پیتزادوست ها تنوع را می پسندند و تنوع محصول خلاقیت است. گاهی باید مواد را برداشت، بُرید، سرخ کرد، به هم زد، مخلوط کرد، چاشنی زد و ایده های خود را آزمود. شاید هرگز پیتزا را با عسل میل ننموده باشید اما حالا با طرز تهیه ایت پیتزا سالامی می توانید چاشنی عسل را به این غذای محبوب ایتالیایی اضافه نموده و ترکیبی بی نظیر بیافرینید. پیتزا سالامی با دو نوع پنیر، سس گوجه و فلفل قرمز به شیرینی عسل احتیاج دارد تا طعم خودش را روی زبان و در فکر شما ماندگار کند. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا مرحله به مرحله تمام نکات پخت این پیتزا سالامی خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه پیتزا سالامی با چاشنی فلفل و عسل
- گوجه بدون پوست 400 گرم
- موزارلا مرواریدی کاله خرید آنلاین 300 گرم
- پنیر پارمسان کاله خرید آنلاین 100 گرم
- سالامی حلقه شده 200 گرم
- فلفل قرمز حلقه شده یک عدد
- برگ ریحان تازه نصف پیمانه
- زیتون حلقه شده چهار قاشق غذاخوری
- عسل چهار قاشق غذاخوری
- نمک یک قاشق چای خوری
- روغن زیتون یک قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا سالامی
- آرد گندم چهار پیمانه
- نمک یک قاشق چای خوری
- مخمر دو قاشق چای خوری
- شیر پر چرب کاله خرید آنلاین یک پیمانه
- کره پاستوریزه کاله (آب شده) خرید آنلاین دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه پیتزا سالامی خوشمزه با چاشنی متفاوت فلفل و عسل
مرحله اول
برای تهیه یک پیتزای خانگی خوشمزه مثل پیتزای اسفناج، پیتزا پنیر نیویورکی یا پیتزا سالامی باید یک خمیر پیتزای ایده آل داشته باشید که بعد از پخت دور آن خوب پف کند و به اصطلاح کراستی، ترد و دلپذیر باشد. پس قبل از هرکاری ابتدا باید به سراغ تهیه خمیر پیتزا بروید. آرد، نمک، کره پاستوریزه آب شده و مخمر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا یک دست شوند. سپس شیر گرم را آرام آرام به آن اضافه کنید و با دست ورز دهید تا زمانی که پودری در ظرف باقی نماند. در آخر روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید خمیر برای دو تا چهار ساعت یا بیشتر در دمای محیط بماند تا پف نموده و به عمل بیاید.
مرحله دوم
فر را روشن نموده و دمای آن را روی 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنی و اجازه دهید تا برای 45 دقیقه همان طور بماند و خوب گرم گردد. یک چهارم از خمیر را روی سطحی صاف بگذارید و با وردنه پهن کنید طوری که مربعی 20 در 20 سانتی متری تشکیل گردد و کناره های آن سه سانتی متر ضخیم تر از مرکز باشند. سپس آن را با تا کردن گوشه ها و کشیدنِ آرام تبدیل به یک دایره 25 تا 30 سانتی متری کنید که ضخامتش تقریبا هفت میلیمتر باشد. اگر بخواهید دور تا دور پیتزای شما پف کند و کراستی باشد بهتر است این فرایند را با دست انجام دهید زیرا استفاده از وردنه باعث از بین رفتن گاز داخل خمیر می گردد و در نتیجه خمیر پیتزای شما آنطور که می خواهید پف نمی کند.
مرحله سوم
گوجه ها را به یک کاسه میانه منتقل کنید و با دست له کنید و با نمک به آن طعم دهید تا به شکل پوره دربیایند. یک لایه گوجه له شده روی خمیر بخوابانید و دقت کنید که دو و نیم سانتی متر از هر طرف خالی بماند. یک چهارم پنیر موزارلا را روی پیتزا بریزید، و در ادامه یک چهارم پنیر پارمسان خرد شده، یک چهارم سالامی، یک چهارم فلفل قرمزها، و یک چهارم برگ ریحان ها را نیز به خمیر پیتزا اضافه کنید.
مرحله چهارم
اندازه کمی نمک روی این ترکیب بپاشید و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به طور متناسب روی پیتزا بریزید. پیتزا رابه فر منتقل کنید. دقت کنید که سینی فر خود را باید 15 سانتی متر زیر شعله فر قرار دهید تا خمیر پیتزای شما نسوزد. زمانی که لبه های آن پف دار و ترد شد، حدود سه تا شش دقیقه بعد، پیتزا آماده است. آن را به بیرون منتقل کنید و بگذارید یک دقیقه خنک گردد. دمای اجاق را به 290 درجه برگردانید و با به جای مانده خمیر، پیتزای بعدی را آماده کنید.
مرحله پنجم
در سرانجام روی هر پیتزا زمانی که هنوز داغ هستند یک قاشق غذاخوری عسل بریزید تا طعمی متفاوت و بی نظیر از این غذا را خلق کنید. سپس آن ها را اسلایس کنید و در کنار یک لیوان خنک و تگری از نوشابه لاکی دو سرو نمایید. نوش جان!
منبع: کتاب کاله