طرز تهیه تاس کباب؛ متفاوت و خوشمزه

به گزارش ارانیوز، از غذاهای تکراری دل بکنید و به سراغ طبخ غذاهای جدید بروید. تاس کباب هم یکی از این غذاهاس که می تواند در برنامه غذایی تان جای بگیرد و سلامت شما را تامین کند.

طرز تهیه تاس کباب؛ متفاوت و خوشمزه

به گزارش خبرنگاران آنلاین، از غذاهای تکراری دل بکنید و به سراغ طبخ غذاهای جدید بروید. تاس کباب هم یکی از این غذاهاس که می تواند در برنامه غذایی تان جای بگیرد و سلامت شما را تامین کند.

مواد لازم برای تهیه تاس کباب:

گوشت گوسفندی: 1 کیلو

سیب زمینی: 2 عدد

پیاز: 2 عدد عظیم

به: 1 عدد

هویج: 3 عدد

روغن زیتون: 2 ق غ

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار کافی

طرز تهیه و دستور پخت تاس کباب:

1. ابتدا باید مواد را به تکه های کوچکتر ببرید. مثلا گوشت را به 4 تکه تقسیم کنید و بعد سیب زمینی، هویج و پیاز را به صورت حلقه ای ببرید. میوه به را به صورت قاچ هندوانه برش دهید.

2. سپس قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و مقداری روغن داخل آن بریزید. بعد یک ردیف پیاز حلقه شده را کف قابلمه بچینید و روی پیازها تکه های گوشت قرار دهید. بر روی تکه های گوشت کمی فلفل و زردچوبه بپاشید و به همین ترتیب هویج و به را هم روی گوشت بچینید و در آخر سیب زمینی های حلقه شده را قرار دهید. نصف پیمانه آب را به همراه مقداری نمک و ادویه های دیگر داخل قابلمه بریزید و روی حرارت گاز قرار دهید تا به جوش بیاید.

3. در قابلمه را ببندید و اجازه دهید غذا به آرامی حدود 3 تا 4 ساعت آب بیندازد و پخته گردد. اگر هم آب غذا تمام شد حتما مقداری آب به آن اضافه کنید تا پیازها ته نگیرد.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 12 اسفند 1399 بروزرسانی: 12 اسفند 1399 گردآورنده: eranews.ir شناسه مطلب: 1169

به "طرز تهیه تاس کباب؛ متفاوت و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تاس کباب؛ متفاوت و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید