همکاری همه بخش ها در اندونزی برای مقابله با چالش کرونا

به گزارش ارانیوز، رئیس دانشکده داروسازی موسسه فناوری بندانگ اندونزی گفت:همه بخش ها شامل دانشگاه ها، سازمان های مردم نهاد، شرکت های دارویی و نظام بهداشت و درمان برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و یاری به آسیب دیدگان از این بیماری اقدام کردند.

همکاری همه بخش ها در اندونزی برای مقابله با چالش کرونا

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران به نقل از ستاد ارتباطات و اطلاع رسانی بنیاد مصطفی(ص)، دریانو هادی جاهجانو، رئیس دانشکده داروسازی موسسه فناوری بندانگ اندونزی در نخستین روز از هفتمین نشست برنامه تبادل تجربیات علم و فناوری در کشورهای اسلامی که امروز (دوشنبه، 29 اردیبهشت) به صورت مجازی برگزار گردید، در خصوص مجموع اقدامات کشور اندونزی در رویارویی با چالش کرونا گفت: با شروع همه گیری آژانس مدیریت بحران اندونزی، اطلاعات و آمار را هر روز ارائه می دهد؛ همچنین تدابیر و قوانین مربوط به فاصله گذاری اجتماعی را مشخص می نماید.

انجام 140 هزار آزمایش کرونا

رئیس دانشکده داروسازی موسسه فناوری بندانگ اندونزی اضافه کرد: بر اساس آمار این آژانس تا به امروز 140 هزار آزمایش صورت گرفته است.

وی به همکاری بخش های مختلف در حل چالش کرونا اشاره نمود و گفت: بسیاری از دانشگاه ها ابتکارات و اقدامات زیادی در فراوری دستگاه ها و تجهیزات پزشکی داشتند؛ ساخت دستگاه ونتیلاتور، ربات های یاری کننده به نیروهای درمان و وسایل حفاظت شخصی از جمله این ابتکارات بود.

جاهجانو اضافه کرد: همچنین دانشگاه ها با برگزاری وبینارها و توصیه های برخط در آموزش مردم برای حفاظت از خود و مسئولیت اجتماعی مراقبت از دیگران به جلوگیری از شیوع این بیماری یاری کردند.

به گفته دریانو هادی جاهجونو شرکت­ های درمانی و فراوری دارو نیز با اهدای داروهای لازم به نظام بهداشت و درمان در بهبود بیماران مبتلا به کرونا یاری کردند.

وی با اشاره به دیگر اقدامات در اندونزی گفت: سازمان های مردم نهاد اجتماعی نیز با آموزش مردم برای جلوگیری از شیوع کرونا همچنین مراقبت از بیماران و افراد خانواده آنها به میدان آمدند. این سازمان ها همچنین به افرادی که بیکار شدند یاری کردند، بخش های مسئولیت اجتماعی شرکت ها نیز به کارمندان و کارگران خود حمایت های لازم را ارائه دادند.

وی نتیجه گرفت: همه بخش­ ها شامل دانشگاه ها، سازمان های مردم نهاد، شرکت های داروسازی و افراد حقیقی و حقوقی و شرکت های مختلف و نظام بهداشت و درمان در آموزش مردم، درمان بیماران و حمایت از آسیب دیدگان کرونا یاری کردند.

هفتمین برنامه نشست تبادل تجربیات علم و فناوری در دو روز و به صورت مجازی در 18 و 28 ماه مه (29 اردیبهشت و 8 خرداد) برگزار می گردد.

این دوره از نشست استپ با توجه به شیوع بیماری کرونا از ماه دسامبر (آذر 1398) در چین و ابتلای بیش از چهار میلیون نفر در دنیا و مرگ بیش از سیصد هزار نفر به دلیل ابتلا به آن در اولین جلسه به نام تبادل تجربیات و مشاهدات نیروی درمان در کشورهای اسلامی روز 29 اردیبهشت میزبان مقالات و سخنرانی های علمی شماری از پژوهشگران و پزشکان است.

این نشست ها با هدف همکاری های علمی و فناورانه برای مبارزه با کرونا در کشورهای مختلف و مدیریت بحران ناشی از آن و استفاده از دستاوردهای یکدیگر، هم افزایی توانایی ها و ظرفیت های دانشمندان و متخصصان و مشاهدات نیروهای درمان در کشورهای اسلامی و با حضور شماری از پژوهشگران جوان، نیروهای درمان و مقامات برگزار می گردد.

در این دوره از نشست استپ کارشناسان ایرانی بیماری های عفونی و اساتید دانشگاه و متخصصان همراه با اساتیدی از کشورهای هند، ترکیه، ژاپن، چین، اندونزی، مالزی و آذربایجان تجربیات خود را در درمان این بیماری به اطلاع یکدیگر می رسانند.

تا به امروز مراکز مختلفی در دنیا اسلام شامل دانشگاه های ایران سه دوره، دانشگاه پوترای مالزی (دوره دوم)، دانشگاه سلطان قابوس عمان (دوره چهارم) و دانشگاه کراچی پاکستان (دوره پنجم) میزبان نشست های استپ بوده اند.

نشست های استپ با هدف ایجاد فضای همکاری و تعامل بین دانشمندان کشورهای اسلامی در دستور کار بنیاد مصطفی(ص) نهاده شد. طرحی که ضمن تبیین گفتمان علم و فناوری و توسعه شبکه ارتباطات دانشمندان دنیا اسلام، به زمینه سازی برای ایجاد هم افزایی و توسعه همکاری های علمی می پردازد و زمینه توسعه فعالیت های علمی و فناورانه را در کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی مهیا خواهد نمود.

انتهای پیغام/

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 2 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: eranews.ir شناسه مطلب: 718

به "همکاری همه بخش ها در اندونزی برای مقابله با چالش کرونا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "همکاری همه بخش ها در اندونزی برای مقابله با چالش کرونا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید