هشدار؛ این غذاها را هرگز دوباره گرم نکنید
به گزارش ارانیوز، در این قسمت چند ماده غذایی معرفی شده اند که به دلیل ایمنی هرگز نباید دوباره گرم شوند.
بعضی از مواد غذایی با گرم کردن دوباره تبدیل به سمی خطرناک برای بدن می شوند.
این غذاها نباید دو بار گرم شوند و گرم کردن دوباره آنها خطرات جدی به همراه دارد. وقتی صحبت از یک ناهار سریع اداری یا یک وعده عصرانه می شود معمولا به جای مانده غذای روز گذشته می تواند نجات دهنده باشد، از طرفی گرم کردن غذا در مایکروویو به تسریع روند کار کمک می کند. این روزها افراد غذای به جای مانده شان را در فریزر گذاشته و مجدد آن را مصرف می کنند. این موضوع اگرچه اشکالی ندارد اما در بعضی موارد می تواند خطرات جدی به همراه داشته باشد. متاسفانه، دوباره گرم کردن بعضی غذاها می تواند شما را در معرض مسمومیت غذایی یا حتی بدتر از آن قرار دهد. در این قسمت چند ماده غذایی معرفی شده اند که به دلیل ایمنی هرگز نباید دوباره گرم شوند.
سیب زمینی
مشکل اصلی در گرم کردن مجدد سیب زمینی صرفا مربوط به فرآیند گرم شدن آنها با مایکروویو یا اجاق گاز نمی شود زیرا اگر سیب زمینی پخته شده برای مدت زیادی در دمای اتاق خنک شود، ممکن است باکتری هایی که باعث بوتولیسم می شوند تشکیل دهند. اگر هم سیب زمینی در یک فویل بسته بندی شود این احتمال بیشتر خواهد شد. با گرم شدن مجدد، باکتری ها کاملا از بین نمی روند حتی اگر ظرف آن به خوبی داغ شود. توصیه می شود سیب زمینی را بلافاصله پس از پخت مصرف کرده یا این که در یخچال گذاشته و آن را سرد سرو کنید تا از گرم کردن و مسمومیت غذایی ناشی از آن به دور باشید.
قارچ
گرم کردن قارچ یک اشتباه بزرگ است زیرا حاوی پروتئین هایی است که در صورت عدم نگهداری صحیح از طریق آنزیم ها و باکتری ها آسیب می بیند و تغییر می کند. به عنوان مثال گرم کردن قارچی که در دمای اتاق به مدت طولانی مانده است می تواند باعث معده درد شود. اگر واقعا باید قارچ را دوباره گرم کنید بر اساس توصیه شورای اطلاعات غذایی، آن را حداقل تا 226 درجه سانتی گراد حرارت دهید یا به صورت سرد مصرف نمایید.
مرغ
گرم شدن به جای مانده مرغ می تواند خطرناک باشد. اگرچه گرم کردن مجدد مرغ ممکن است منجر به مسمومیت غذایی نشود اما توصیه نمی شود؛ زیرا ترکیب پروتئینی آن تغییر می کند و باعث بروز مسائل گوارشی خواهد شد. برای گرم کردن مجدد باید اطمینان حاصل کنید که هر تکه از مرغ تا 79 درجه سانتی گراد گرم شود تا باکتری های خطرناک از بین بروند. علاوه بر این، اگر می خواهید مرغ پخته شده را مرتبا گرم کنید باید اطمینان حاصل کنید که کاملا مغزپخت شده باشد و در دمای کم و مدت طولانی گرم شود و همچنین مرغ را بیش از 3 روز نگهداری نکنید.
منبع: ایسکانیوز
منبع: عصر ایران