نکات کلیدی برای درست کردن جوجه کباب خوشمزه

به گزارش ارانیوز، زندگی امروز / شاید ظاهرا درست کردن جوجه کباب ساده به نظر برسه. پیاز و آبلیمو و نمک و زعفران رو به تکه های جوجه اضافه نموده و روی آتش کباب می کنیم.

نکات کلیدی برای درست کردن جوجه کباب خوشمزه

به گزارش زندگی امروز به نقل از وب سایت سوران، شاید ساده به نظر برسه اما نکاتی داره که رعایت کردنشون جوجه کباب های خونگی رو بسیار بسیار لذیذ می کنه بدون اینکه گوشتش سفت شده باشه یا بی مزه باشه. پس با ما در این مطلب همراه باشید.

نکته اول در خصوص آبلیمو و نمک هست. اول اینکه آبلیو و نمک جوجه رو سفت میکنه. حذفشون هم جوجه رو بی مزه میکنه. برس کشیدن ترکیب آبلیمو و نمک به جوجه نیم پز شده هم به مقدار کافی بهش طعم و مزه نمیده و باید همراه این مواد بمونه تا طعم بگیره. خوب پس چی کار کنیم که هم گوشت سفت نشه و هم به مقدار کافی طعم بگیره. ما باید دور تا دور جوجه ها رو باید با روغن مایع کاور کنیم تا در اثر موندن طولانی از نفود آبلیمو و نمک به تکه های جوجه جلوگیری کنه در عین حال حسابی طعم دار بشه.

پس قبل از اضافه کردن آبلیمو و نمک بهش روغن مایع (نه کره شرح میدم) اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا جوجه ها با روغن کاور بشن بعد آبلیمو و نمک اضافه میکنیم به این شکل جوجه های طعم دار شده ما هرگز و هرگز سفت نخواهند شد. کره هم چون در اثر سرما سفت میشه حتی اگر ذوبش کنیم باز چون جوجه ها سردند سفت میشه و جوجه ها خوب کاور نمیشن و جوجه در اثر تماس با آبلیمو و نمک سفت میشه برای این قسمت توصیه نمیشه. اما در آخر میتونید برای عطر و طعم بیشتر بهش 1 ق غ کره مذاب اضافه کنید.

نکته دوم در خصوص شیوه خرد کردن پیاز هست. برخی افراد پیاز رو رنده میکنند تا تکه های جوجه رو خوب بپوشونه. برخی هم پیاز رو داخل خرد کن یا بلندر له میکنن تا جوجه ها حسابی مزه بگیرند. به نظر من این روش غلطه. چرا ؟ چون اگر پیاز له یا رنده بشه به تکه های جوجه میچسبه و جدا نمیشه. بعد ما روی حرارت کباب میکنیم و این پیاز ها سریع میسوزند و ما گمان میکنیم رنگ جوجه عوض شده و پختش کافیه.

در حالیکه این پیازها هستند که طلایی (و بعضا قهوه ای و سیاه شدند و سوختند) و این باعث میشه پخت رو متوقف کنیم و گوشت مرغ به خوبی نپزه و بعلاوه پیازهای سطح جوجه بسوزن و تلخ بشن. اگر پیاز رو به این شکل له کنید ما در جوجه کبابمون یک کاور تلخ و سوخته پیازی و گوشتی نپخته داریم. پس رنده و له کردن پیاز ممنوع برترین شکل خرد کردن پیاز خلال کردنش هست.

نکته سوم در خصوص زعفران هست. یک جوجه کباب اصل و حرفه ای حتما حتما زعفران اون هم به مقدار زیاد داره. منتها مسئله ای که وجود داره اینه که ما زعفران دم نموده (یا به اصطلاح آب زعفران) رو به جوجه ها اضافه میکنیم اما به جای اینکه تکه های جوجه طعم زعفرانی بگیرند پیازها و روغن و آبلیمو و خلاصه هرچی که داخلش ریختیم طعم زعفران میگیرند و بعدا این مواد زعفرانی دور ریخته میشه که به نظر من خسارته. خوب پس چی کار میکنیم؟

قبل از اضافه کردن هر چیزی به جوجه (هرچیزی شامل پیاز و آبلیمو و ......) به تکه های جوجه خام و خالص رعفران دم نموده اضافه میکنیم و به مدت 1 ساعت (یا بیشتر) استراحت میدیم تا تکه های جوجه طعم و رنگ زعفران بگیرند بدون اینکه نگران رنگ و طعم گرفتن پیازها و آبلیمو و سایر مواد باشیم. بعد بهش سایر مواد رو اضافه میکنیم.

نکته آخر هم در خصوص ادویه جات هست. مرغ ذاتا بوی خاصی داره که ناپسنده. این بو به مقدار قابل توجهی با پیاز و زعفران گرفته میشه. اما اضافه کردن سایر ادویه جات هم به برطرف بوی بد مرغ و بهتر شدن طعم و بوش یاری شایانی میکنه.این مورد کاملا سلیقه ایه اما ادویه های پیشنهادی من 1- پودر پیاز 2- فلفل سیاه تازه آسیاب شده (نه مونده! شرح میدم) 3-مقدار بسیار اندکی پودر سیر

و یک نکته هم که حتما خودتون خوب میدونید اینه که به صورت کلی هر نوع ادویه ای رو دقیقا در همون لحظه مصرف باید آسیاب کرد. ادویه های آسیاب شده اگر بمونن به سرعت بو و طعم خودشون رو از دست میدن. این یک قانون کلیه. هل. زعفران. فلفل سیاه. تخم گشنیز. و هر ادویه دیگه رو دقیقا در همون لحظه استفاده باید آسیاب کرد تا بیشترین مقدار بو و طعم رو داشته باشیم.

پس مراحل کار مزه دار کردن جوچه کباب به این شکله:اول به تکه های جوجه خرد شده محلول غلیظ زعفران اضافه میکنیم و اجازه میدیم تکه های جوجه همراه با محلول زعفران 1 ساعت بمونه.

بعد بهش روغن مایع اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا تکه های جوجه کاملا با روغن مایع کاور شن.

بعد بهش آبلیمو و نمک و ادویه جات تازه آسیاب شده اضافه میکنیم مجددا یک ساعت استراحت میدیم و در نهایت بهش پیازی که خلالی خرد شده و در صورت دلخواه فلفل دلمه ای خرد شده اضافه میکنمحداقل برای مدت 2 ساعت و حداکثر یک شب در یخچال بهش استراحت میدیم تا حسابی مزه بگیره. بعدهم روی شعله ای یکنواخت و میانه (واز اون بهتر زغال سرخ) کبابشون میکنیم و با پلوی زعفرانی و کره و گوجه کبابی سرو میکنیم..

(پس با این حساب برای درست کردن یک جوجه کباب با کیفیت حداقل 4 ساعت زمان لازمه. بهتره برنامه ریزی کنیم که زمان کم نیاریم)

منبع: زندگی روز
انتشار: 12 شهریور 1400 بروزرسانی: 12 شهریور 1400 گردآورنده: eranews.ir شناسه مطلب: 1481

به "نکات کلیدی برای درست کردن جوجه کباب خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نکات کلیدی برای درست کردن جوجه کباب خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید