مخابرات: نزدیک به نیمی از مشترکان اینترنت VDSL نخواستند
به گزارش ارانیوز، 330 هزار مشترک برای اینترنت VDSL مخابرات مراجعه داشتند ولی فقط 175 هزار مشترک به طور جدی برای تبدیل اینترنت ADSL به VDSL اقدام و ثبت نام کردند.
محمدرضا بیدخام، مدیر روابط عمومی مخابرات ایران در گفت وگویی با ایسنا، آمار فوق را اعلام نمودند و گفتند مابقی مشترکان به دلایل مختلفی برای تبدیل اینترنت ADSL به VDSL خود اقدام نکردند.
مخابرات مشخص نکرده به چه دلیل این افراد فرایند تکمیل ثبت نام و اقدام برای دریافت سرویس VDSL خود را طی نکردند ولی حدس زده می شود هزینه های بالای خرید مودم و سرویس اینترنت VDSL باعث انصراف این دسته از کاربران است.
تقریبا می شود گفت نیمی از مراجعه کنندگان به مخابرات برای اینترنت VDSL انصراف دادند. در ماه های اخیر، قیمت مودم های VDSL به شدت افزایش یافته و پایین ترین مودم قیمتی بالای 600 هزار تومان پیدا کرده است.
برای استفاده از حداکثر سرعت اینترنت وی دی اس ال به مودم های VDSL نیاز است وگرنه مودم های ADSL سرعتی کمی بیشتر از سرویس های اینترنت فعلی را به مشترکان می دهد.
هزینه های بسته های اینترنت VDSL نیز گران تر از ADSL است. به طور رسمی اعلام نشده ولی غیر رسمی شاهدیم که هزینه اینترنت VDSL دو برابر و بیشتر از آن نسبت به ADSL است؛ اگرچه رگولاتوری اعلام کرده است اینترنت VDSL ارزان تر خواهد شد.
استان های دیگر در انتظار VDSL
همچنین، محمدرضا بیدخام گفته است: برنامه بعدی شرکت مخابرات ایران این است که بعد از شهر تهران و قم، در اصفهان، مشهد، اهواز، شیراز، تبریز و کرج را هم در برنامه دارد که مشترکان ADSL را به VDSL تبدیل کند. در طرح کلی توسعه پنج میلیون پورت تا خاتمه سال را در برنامه داریم که در دستور کار شرکت مخابرات ایران است که هیات مدیره هم مصوب کرده و دنبال فرآیندهای حقوقی و مالی هستند که بتوانیم پنج میلیون پورت را تهیه کنیم و در کشور توسعه دهیم.
جالب اینجا است که در ابتدای این طرح اعلام شد تبدیل اینترنت ADSL به VDSL برای کاربران هیچ گونه هزینه ای ندارد ولی اکنون مدیر روابط عمومی مخابرات ایران به صراحت می گوید مصرف کننده باید یک سری تجهیزات از جمله مودم VDSL را تهیه کند.
محمدرضا بیدخام دراین باره می گوید: یک سری تجهیزات از سمت مصرف کننده مورد نیاز است، از جمله مودم که با مودم معمولی ADSL تفاوت دارد و داشتن آن الزامی نیست اما بودنش باعث دریافت حداکثر سرعت اینترنت خواهد شد، یک سری تجهیزات هم از سمت مخابرات مورد نیاز است که این شرکت در حال خریداری و آماده سازی است که بتواند VDSL را به مردم واگذار کند.
به نظر شما چرا نزدیک به نیمی از مشترکان مخابرات درخواست سرویس VDSL را رد کردند یا برای ثبت نام آن و تبدیل ADSL به VDSL اقدام نکردند؟
دیروز در خبر مخابرات: نزدیک به نیمی از مشترکان اینترنت VDSL نخواستند؛ محمدرضا بیدخام، مدیر روابط عمومی مخابرات ایران به نکته ای اشاره کردند که برای…
قیمت اینترنت VDSL بیشتر از نرخ و تعرفه مصوبه 266 سازمان رگولاتوری نخواهد شد. پیش بینی می کنیم شرکت های FCP برای جذب مخاطب، هزینه ها را نسبت به…
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در توییتی اعلام نمود انحصار مخابرات برای ارائه اینترنت VDSL و فیبرنوری شکسته شده است و اکنون همه…
به روزرسانی 11 خرداد 99 مودم VDSL شاتل به قیمت 3.5 هزار تومان به کاربران واگذار می شود. قیمت این مودم در بازار بیشتر از این مقدار…
به روزرسانی 3 خردادماه مدیرعامل مخابرات در روز 29 اردیبهشت ماه طی گفت وگویی با خبرنگاران اعلام نمود شرکت مخابرات ایران طبق تعهدی که دارد تا دو…
سرعت اینترنت VDSL در تئوری می تواند تا 300 مگابیت بر ثانیه باشد. به طور دقیق تر، VDSL نسل اول یا استاندارد TU G.993.1 حداکثر سرعت دانلود…
تا خاتمه سال 99 نزدیک به پنج میلیون پورت اینترنت VDSL در 8 کلان شهر راه اندازی می شود. محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات در مراسم روز جهانی…
از ابتدای امسال، دو شرکت مخابرات ایران و شاتل شروع به ثبت نام برای واگذاری پورت های VDSL در دو استان تهران و قم کردند. قرار شد…
منبع: شبکه چی