طرز تهیه پیتزا پپرونی بافته شده

به گزارش ارانیوز، پیتزا پپرونی از جمله فست فودهای محبوب ایرانی هاست. کافی است مقداری پنیر موزارلا همراه با سوسیس یا ژامبون پپرونی داشته باشید تا این پیتزای لذیذ را تهیه کنید. با طرز تهیه پیتزا پپرونی بافته شده همراه ما باشید.

طرز تهیه پیتزا پپرونی بافته شده

خبرنگاران | سرویس آشپزی - در این مقاله با روش تهیه پیتزا پپرونی به صورت بافته آشنا خواهید شد. در صورت تمایل می توانید مواد میانی خمیر را بسته به ذائقه خود با رست بیف، رست چیکن و یا سوسیس و کالباس خانگی پر کنید.

جهت آشنایی با طرز تهیه خمیر پیتزا، سوسیس خانگی و کالباس خانگی به سایر مقالات بخش آشپزی خبرنگاران مراجعه فرمایید.

مواد لازم جهت تهیه پیتزا پپرونی

خمیر پیتزا

به میزان لازم

پپرونی

1 پیمانه

پنیر چدار و موزارلا

1 و 1/2 پیمانه

سس کچاپ

1/2 پیمانه

روغن مایع

1 قاشق غذا خوری

طرز تهیه پیتزا پپرونی بافته شده

  1. ابتدا فر را با درجه حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم نمایید.
  2. خمیر را که مطابق با دستور خمیر پیتزا آماده کرده اید به ضخامت نیم سانتی متر به طول 30 سانتی متر و عرض 25 سانتی متر به یاری وردنه درون یک سینی که از قبل با روغن چرب شده است باز کنید و 8 برش متقارن در دو طرف طول خمیر به یاری پیتزا بر و یا چاقو ایجاد نمایید.
  3. وسط خمیر را ابتدا به سس آغشته کنید و سپس را به آن اضافه نمایید.
  4. در این مرحله پپرونی ورقه شده را روی پنیر قرار دهید و مجددا روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید.
  1. لبه های خمیر را به صورت ضربدری روی هم قرار دهید.
  1. روی خمیر را با پنیر و پپرونی بپوشانید و در فر با درجه حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا زمانی که کاملا طلایی رنگ گردد. در نهایت گریل را روشن کنید و تا طلایی شدن پنیر به پخت ادامه دهید. بیشتر بدانید: طرز تهیه پیتزای پنیر نیویورکی
  1. پیتزای آماده شده را به اندازه دلخواه برش دهید و درکنار سالاد و سبزیجات سرو نمایید.
منبع: setare.com
انتشار: 17 بهمن 1399 بروزرسانی: 17 بهمن 1399 گردآورنده: eranews.ir شناسه مطلب: 1122

به "طرز تهیه پیتزا پپرونی بافته شده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پیتزا پپرونی بافته شده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید