این مواد غذایی شما را گرسنه تر می نمایند
به گزارش ارانیوز، گرسنه هستید. یک پاکت چیپس برمی دارید و آغاز به خوردن می کنید. 10 دقیقه بعد، چیپس ها تمام شده اند، اما احساس گرسنگی شما از بین نرفته است.
جام جم آنلاین به نقل از ahchealthenews نوشت: به گفته کارشناسان تغذیه، بعضی از مواد غذایی باعث گرسنگی بیشتر شما می شوند که از این جمله هستند:
آبمیوه: آبمیوه ها مملو از قند هستند. ممکن است حاوی ویتامین ها و مواد معدنی هم باشند، اما بخش زیادی از فیبر ها در فرآیند تهیه آن از بین می فرایند.
هیچ چربی یا پروتئینی در آبمیوه وجود ندارد که به کاهش جذب قند در خون یاری کند. به همین علت، آبمیوه می تواند باعث افزایش سریع قند خون و افت سریع آن گردد. این کاهش قند خون باعث می گردد به فاصله کمی از خوردن آن ها دوباره احساس گرسنگی کنیم.
ماست کم چرب: ماست های کم چرب معمولا قند بالایی دارند. افزون بر این، ماست نیازی به جویدن ندارد. عمل جویدن به افزایش سیری ما یاری می نماید. برای دوستداران ماست ها، ماست یونانی انتخاب خوبی است، زیرا دو تا سه برابر ماست معمولی پروتئین دارد و احساس سیری طولانی تری در ما ایجاد می نماید. بعلاوه با مصرف ماست های پرچرب می توانید سطح انرژی خود را یکنواخت نگه دارید.
پاستای سفید: پاستای سفید از آرد غنی شده که فاقد بسیاری از ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر است تهیه می گردد. این کمبود فیبر باعث کاهش احساس سیری می گردد. ماکارونی منبع غنی کربوهیدرات است که می تواند قند خون را بالا ببرد و پس از مدت کوتاهی آن را کاهش دهد. افزودن سس قرمز به پاستا، قند آن را افزایش می دهد.
تنقلات: تنقلاتی مانند چیپس یا چوب شور به علت داشتن سدیم بالا می توانند به کم آبی بدن منجر شوند. ما معمولا این حالت تشنگی را با گرسنگی اشتباه می گیریم. افزون بر این، این نوع تنقلات بیشتر حاوی کالری خالی هستند و ویتامین ها و مواد معدنی، پروتئین و فیبر بسیار کمی دارند؛ بنابراین ما صرفا هنگام خوردن آن ها می توانیم احساس خوبی داشته باشیم.
مواد غذایی حاوی ام اس جی: مونوسدیم گلوتامات به ام اس جی (MSG) نیز معروف است، طعم دهنده ای است که در غذا های چینی، گوشت های فرآوری شده، سوپ ها و... یافت می گردد. تحقیقات نشان داده است ام اس جی باعث افزایش اشتها می گردد؛ بنابراین هنگام خرید از تهیه مواد غذایی که حاوی این افزودنی هستند پرهیز کنید.
مواد غذایی حاوی قند بالا مانند دونات، کلوچه، پای: این مواد غذایی مملو از قند به سرعت در بدن به گلوکز تجزیه می شوند. در این حالت، انسولین بیشتری در بدن ترشح می گردد. وارد شدن اندازه زیادی انسولین به سلول ها، کاهش قند خون آن ها را در پی دارد. این قند خون پایین تا مدت زیادی در ما گرسنگی ایجاد می نماید.
منبع: فرارو