ایده هایی کاربردی برای کسب درآمد در منزل
به گزارش ارانیوز، به گزارش خبرنگاران، امروزه کسب وکارهای خانگی به عنوان راهکاری مهم برای ایجاد اشتغال و درآمد در سراسر دنیا محسوب می شوند. از قابلیت های انجام این نوع کسب وکار می توان به ایجاد توازن بین مسئولیت خانوادگی زنان و اشتغال آن ها، حذف هزینه های مربوط به خرید، رهن و اجاره کارگاه و ایاب و ذهاب، استفاده ازنیروی کار سایر اعضای خانواده و ایجاد زمینه های کار خانوادگی، امکان انتقال تجارب به وسیله آموزش غیررسمی به شیوه استاد-شاگردی بین اعضای خانواده اشاره نمود. در سال های اخیر به دلیل تحولات بزرگ در حوزه فناوری و ایجاد مشاغل جدید، امکان اشتغال خانگی در زمینه IT (کسب وکار مجازی) نیز برای بسیاری فراهم شده است.
جهت دریافت خدمات بازسازی منزل با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. از طراحی پلن بازسازی تا اجرای جز به جز بازسازی منزل، ویلا و ساختمان اداری تخصص ماست.
کتاب صدها ایده کاربردی در مشاغل خانگی نوشته فرخ هاشمی، در فصل نخست ضمن ارائه کلیات و تعریف مفاهیم و اصطلاحات مرتبط با این حوزه، در ادامه به سوالات متداول در این زمینه پاسخ می دهد. فصل دوم این کتاب به فهرست ایده های کاربردی در مشاغل خانگی اختصاص دارد.
بخش هایی از کتاب حاضر برای استفاده علاقه مندان انتخاب شده است.
شیوه فعالیت در مشاغل خانگی به زبان ساده
فعالیت در حوزه مشاغل خانگی به 3 صورت امکان پذیر است:
الف- انجام فعالیت به صورت کارمزدی برای کارفرمای خارج از محیط مسکونی (متقاضی تحت پوشش)
ب- انجام فعالیت مستقل اعم از تأمین مواد اولیه تا عرضه محصول به خارج از محیط مسکونی (متقاضی مستقل)
ج- انجام فعالیت به صورت تعاونی و یا مشارکت با بنگاه های بالادستی تأمین کننده مواد اولیه و عرضه محصول آنان در بازار، ترجیحا به صورت کسب وکار خوشه ای (پشتیبان)
فرایند صدور مجوز رشته های شغلی مربوط به صنایع غذایی
- ارائه طرح و تکمیل فرم های مربوطه توسط متقاضیان در سامانه مشاغل خانگی
- ارسال طرح به سازمان جهاد کشاورزی جهت آنالیز و تأیید اولیه
- ارسال طرح ها به صورت فیزیکی به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جهت آنالیز و تأیید و ارائه شناسه بهداشتی
- اعلام تأیید بهداشتی به سازمان جهاد کشاورزی
- ارسال طرح به اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان جهت آنالیز نهایی و صدور مجوز مشاغل خانگی
تسهیلات و بیمه مشاغل خانگی
متقاضیان دارای مجوز کسب وکار خانگی که مورد تأیید دستگاه اجرائی ذیربط می باشند، می توانند از وام و تسهیلات بهره مند شوند.
مشمولین قانون، با ارائه مجوز کسب وکار خانگی می توانند نزد صندوق تأمین اجتماعی بیمه و از مزایای آن برخوردار گردند. مشمولین صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر، تابع قوانین و مقررات مربوطه خواهند بود.
متقاضیان مشاغل خانگی در صورت واجد شرایط بودن، از انواع گوناگون حمایت ها نظیر حق بیمه خویش فرما، تسهیلات و بازارهای محلی جهت عرضه محصولات خانگی و غیره برخوردار خواهند شد.
نخستین چاپ کتاب صدها ایده کاربردی در مشاغل خانگی در 63 صفحه با شمارگان یک هزار نسخه به بهای 14 هزار تومان از سوی انتشارات ماهر کارآفرین راهی بازار نشر شده است.
منبع: ایبنا - خبرگزاری کتاب ایران