سیل ، کاجوِ بی صدا، فراموش شده است
به گزارش ارانیوز، منطقه کاجو در بلوچستان به دلیل سیل اخیر دچار مسائل فراوانی شده و راه دسترسی به 40 آبادی آن هموار نیست

به گزارش خبرنگاران، کاجو با کوه های بلند و تیزش عملا صعب العبور بوده و جاده ای ندارد؛ ساکنان 40پارچه آبادی منطقه کاجو از راستا رودخانه ای تردد می نمایند که در هنگام بارندگی و سیلاب عملا تردد ناممکن می گردد و ارتباط مردم با مرکز شهرستان کاملا قطع می گردد.
بارندگی های اخیر، سیلابی خطرناک در مناطق مختلف بلوچستان به وجود آورده، از بنت گرفته تا زرآباد و از دشتیاری تا کاجو. عمده سیل در مناطق حاشیه رودخانه کاجو بوده است که از بالادست رودخانه کاجو تا دشتیاری که حاشیه رود کاجو است، امتداد دارد.
در منطقه کاجو با آغاز بارندگی ها برق و خطوط تلفن قطع شد و با جاری شدن سیل راه ارتباطی هم قطع شده و عملا بعد از گذشت چندین روز خبری از 40 پارچه آبادی منطقه در دست نیست. صبح امروز، پنجشنبه 26 دی، بخشدار قصرقند به همراه چند تن از مردمی محلی پیاده از راستا متسنگ به یک آبادی به نام هواران سر زدند که به گفته مردم محلی یک نفر فوتی بر اثر سیلاب داشته و از شرایط مابقی مردم منطقه اطلاعاتی در دست نیست.
با سرد شدن هوا و ریزش برف های شبانگاهی در ارتفاعات کاجو و نبود برق و لوازم گرمایشی و نیز نداشتن ارتباط با مناطق و تهیه مواد غذایی معلوم نیست چه مشکلاتی در انتظار آنان است.
امید مردم منطقه این است که خیرین و هلال احمر و مسئولین شهر با اعزام بالگرد به منطقه و یاری رسانی، به داد مردم این منطقه برسند.
کاجو به دلیل دوری و پرت بودن هیچ صدایی نداشته هست و هیچ انعکاسی در رسانه ها و شبکه های اجتماعی از این نشده است اما نباید آنها را فراموش کرد. آستین ها را بالا بزنیم.
- عکس مربوط به سیل اخیر است اما از منطقه کاجو نیست