خبرنگاران فرمانده ناجا از کارکنان پاسگاه های کورین، قلعه بید و شورو قدردانی کرد
به گزارش ارانیوز، زاهدان- خبرنگاران- فرمانده نیروی انتظامی در پیامی از رشادت کارکنان پاسگاه های انتظامی کورین، قلعه بید و شورو شهرستان زاهدان در مقابل اشرار قدردانی کرد.

به گزارش دریافتی خبرنگاران از پایگاه خبری پلیس، سردار حسین اشتری در این پیغام با گرامی داشت یاد و خاطره شهید والامقام ستوانسوم مجید رجایی و تجلیل از جانفشانی های فداکارانه جانباز ستواندوم محمد دهقانی، از رشادت و ایثارگری کارکنان پاسگاه های انتظامی کورین، قلعه بید و شورو در مقابل هجمه اشرار قدردانی کرد.
چندی پیش عده ای از اشرار مسلح با سر و صورتی پوشیده قصد حمله به پاسگاه انتظامی کورین شهرستان زاهدان را داشته و با ماموران درگیر شدند.
تیراندازی افراد مسلح به سمت مأموران انتظامی موجب شد یکی از کارکنان غیور نیروی انتظامی به نام ستوانسوم مجید رجایی به درجه رفیع شهادت و یکی دیگر از ماموران انتظامی به نام ستواندوم محمد دهقانی به درجه جانبازی نائل آمدند.
منبع: ایرنا